Citytrip | Oui, Paris!

Parijs

Oui, vorig weekend was ik te vinden in het mooie Parijs! Het was niet de eerste keer dat ik de stad bezocht, maar ook nu ontdekte ik weer een hoop prachtige plekjes, heerlijke hotspots en niet te missen activiteiten. Daarnaast bleek onze eerste Airbnb ervaring een schot in de roos en hadden we geen beter weer kunnen wensen. Kijk je mee?

Ik schreef er al een column over, maar binnenkort kan je nog meer blogs verwachten met o.a. onze Airbnb ervaringen (en tips voor het boeken van je verblijf!), onmisbare hotspots en andere adresjes! Voor nu eerst onze citytrip in een aantal foto’s.

Parijs

Park Parijs

Parijs

Parijs

Ice

Parijs auto

Ontbijt

Moulin Rouge parijs19\Laduree parijs

Food

Parijs

Selfie

Meer foute selfiestick selfies (ok, kidding, dit is de enige) en andere bezienswaardigheden zien? Op mijn Instagram vind je nog meer foto’s en belevenissen!

Misschien vind je dit ook leuk