Hotspot | RAW in Tilburg

RAW Tilburg

Vanuit de trein had ik het restaurant met de leuke lampjes al gespot langs het spoor net na het station van Tilburg: RAW. Je kan het niet missen, want het staat er met grote vrolijke lichten tegen de gevel gespeld. Al met al ziet het er zo gezellig uit dat ik al gauw besloten had dat ik daar een keer moest gaan eten of borrelen. Een collega raadde het vervolgens meerdere malen aan (inclusief de nacho’s voor bij de borrel) en daarom besloten ik en mijn vriendinnen een keer bij het restaurant te gaan eten. Wat ik er van vond lees je in deze hotspot post!

Raw Tilburg

Raw Tilburg

Koffertje, koffertje aan de wand

Allereerst moet ik toch wel zeggen dat ik stiekem heel erg verliefd ben geworden op het interieur van RAW. Overal ontdek je nieuwe creatieve hoekjes met fotolijstjes, boekenkasten, gestapelde koffers etc! De roeiboys die je in de fotolijstjes aan de wand vindt hebben daarnaast ook nog eens hun boot ergens in RAW verstopt. Bovendien vind ik, en dat mag ook gezegd worden, dat de bediening perfect past bij de uitstraling van RAW: ontzettend aardig, relaxt en gastvrij. Dikke pluspunten voor RAW!

RAW

Nachos RAW

RAW

Borrel bij RAW

Als ik zo even op de menukaart spiekte is RAW de ideale plek om ook lekker te borrelen. De uitgebreide drankkaart en de lekkerste borrelhapjes maken het tot de plek bij uitstek om neer te strijken met je vriendinnenclub om eens goed bij te kletsen. Bovenstaande nacho’s gingen er dan ook erg vlug goed in!

RAW

Dessert

Eten bij RAW

Je kan heerlijk eten bij RAW en het leukste is dat er gerechten zijn voor elk budget. Slecht, van het hoofdgerecht heb ik geen foto’s gemaakt. Eerlijk, die was ook niet heel bijzonder opgemaakt, maar zeker wel ontzettend lekker. Ik had de RAW Beef Oelek: heerlijk! De opmaak van toetje was vervolgens een aangename verrassing. Met een naam als Jack Daniels Chocolat Dream kan het natuurlijk al niet mis gaan, maar oh oh, toen we bovenstaand bordje voorgeschoteld kregen wisten we het zeker: dit gaat zijn naam eer aan doen. En dat was ook zo. *zucht*

RAW vind je aan de Burgemeester Brokxlaan 79-8 in de Spoorzone van Tilburg!

Ben jij wel eens bij RAW geweest?

Misschien vind je dit ook leuk

14 Comments

  1. Aaaah dat toetje! Haha super lekker. Snap wel dat je een beetje verliefd bent geworden op het interieur, ziet er ook ontzettend leuk uit. Ik sla je artikel even op, mocht ik binnenkort in Tilburg zijn 😉

    Liefs, Merel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *