Interieur | Foto op hout

Foto op hout thumbnail

Mensen die mij goed kennen worden soms ietwat gek van het feit dat ik o-ver-al foto’s maak. Ik vind het leuk. Voor Instagram, voor mezelf of voor die persoon. Een drankje op terras, een mooi uitkijkplekje, een selfie (waarbij ik hem liever niet zelf maak om het big head syndroom te voorkomen, maar dat terzijde). Nu ik net verhuisd ben, ben ik bezig met de leukste foto’s te verzamelen voor een foto collage met lijsten op de muur. Toen Foto op Hout mij benaderde of ik geen foto wilde laten, afdrukken hoefde ik dan ook niet lang na te denken! 

Muurdecoratie

De foto’s hebben zich nogal opgestapeld door de jaren heen en hoewel ik vaak mezelf voorneem om nu echt eens een fotoboek te maken, heb ik nu besloten om er gewoon een aantal af te laten drukken. Ik wil ze in zwarte grote lijsten met paspartout ophangen. Het Pinterest cliché, maar wat mij betreft DE manier om leuke herinneringen in het zicht te hebben en het huis een fijne sfeer te geven. Bovendien zou een foto afgedrukt op hout nog een ietwat stoere, warme uitstraling geven en daarom besloot ik op zoek te gaan naar een geschikte afbeelding. Ik kon dit keer dan ook niet uit één enkele foto kiezen en omdat ik mijn foto muur in een specifieke zwart/wit tint wil besloot ik zelf wat foto’s bij elkaar te zoeken en bij elkaar te zetten in een collage.

Foto op hout

Review Foto op Hout

Toevallig had ik via mijn werk al wel eens van Foto op Hout gehoord, maar ik was erg benieuwd naar de service. Het concept sprak mij erg aan en ook de site is erg gebruiksvriendelijk. Bovendien had ik het product binnen een enkele werkdag al in huis. Daar stond ik erg van te kijken! De kwaliteit van het product vind ik erg mooi (het is alleen af te raden fotootjes te verkleinen). Ach, mocht je dus nog een leuk Moederdag cadeau zoeken, overweeg dan zeker om een leuke foto van jullie samen te bestellen op hout, want die zal zeker niet misstaan in jullie (mams) interieur!

*Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *