Jor in de Media

Het creëren van content is een passie van mij. Naast mijn werk als online editor, werk ik met heel veel plezier aan mijn blog Sodejo en schrijf ik zo nu en dan gastblogs en teksten voor andere websites en media. Als gastblogger schrijf ik o.a. over mijn eigen levenservaringen, lifestyle, mode en beauty.


Vriendinnenonline

Vriendinnenonline

Een keer per maand schrijf ik een gastblog voor Vriendinnenonline. Dit is de ultieme lifestyle website met artikelen over allerlei aspecten in het leven voor vriendinnen en vrouwen die contacten zoeken!


Fleur Flirt

FleurFlirt

Met heel veel plezier heb ik twee jaar lang frequent gastblogs geschreven voor lovestyle website Fleur Flirt over o.a. het vrijgezellenbestaan en onmisbare relatie- en dating tips. Al mijn blogs kan je nog teruglezen via bovenstaande link!


LINDAnieuws

Cape point

Voor LINDAnieuws schreef ik eenmalig een artikel over het maken van mijn keuze om een tussenjaar in te lassen na het behalen van mijn HBO diploma en voordat ik met mijn master zou starten. Ik ging mijn droom achterna en besloot op reis te gaan naar Zuid-Afrika en vrijwilligerswerk te doen in Kaapstad. Een onvergetelijke keuze!


Heb jij interesse in een samenwerking? Neem contact met mij op via info@sodejo.nl en wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!