Musthave | Te gekke canvas tassies

Watermeloen canvas

Nu we dit jaar verplicht zijn te betalen voor een plastic tas in de winkel, al is het slechts een paar cent, heb ik standaard een eigen exemplaar in mijn tas zitten. Nog een stuk beter voor het milieu ook! Ik spotte via Instagram een aantal te gekke canvas tasjes waarin je maar al te graag je boodschapjes wilt vervoeren en besloot een aantal leuke exemplaren bij elkaar te zetten. En het mooie is dat het geen drol kost! Mocht iemand er trouwens een kennen met ‘Annie, hou m’n tassie ff vast?”, dan houd ik mezelf aanbevolen!

Pleurt t in me tassie

Na 4 jaar in Rotterdam te hebben gewoond, blijft deze stad gewoon als thuis voelen. Ik was dan ook instant verliefd op deze canvas tas van Het Rotterdams Warenhuis!

Nineties cavas shopper

I’m a nineties kid. Soms voel ik me daarom oud, maar deze shopper is gewoon vet cool. – Forever 21

Canvas Magic

It’s magic! Tassen zijn sowieso magisch. De mijne heeft tegenwoordig de Bermuda Driehoek als bijnaam, want ik raak alles kwijt en het duikt weer op op een moment dat ik het niet nodig heb.  – O My Bag

Yay

Niet alles is Yay, maar ach! – Sissy Boy

Canvas MiddelburgEen van mijn favorieten van dit moment: deze Middelburg canvas tas van de Drvkkerij. Hij is gemaakt ter ere van Middelburgs’ 800e verjaardag en beter kun je het niet vieren. – de Drvkkerij

Watermeloen canvas

Deze zomerse variant spotte ik bij MyJewellery. Watermeloen en kokos.. Nu nog wat zon en de zomer kan beginnen! – MyJewellery

Misschien vind je dit ook leuk

9 Comments

  1. Ik ben gek op canvas tasjes, vind ze zo handig en fijn!
    De pleur het in me tasje heb ik al een aantal gezien, ik vind ze zo leuk!
    Liefs,
    Evelien

  2. Ooohh ja, ik gebruik alleen nog maar canvas tassen als tas! Echt ideaal. Heb er nu zelf eentje met cactussen en eentje met veren. Ik ben niet zo van de teksten, maar vind die met ‘magic’ wel erg leuk!!

  3. Zelf ben ik echt dol op cactussen. Ik heb er twee met de wereldkaart erop. 1 van de tassen kun je inkleuren waar je bent geweest, maar dat doe ik niet want vind ‘m mooi zo haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *