Over

SodeJo is de lifestyle- en reisblog voor jonge vrouwen die aan het begin van een nieuw hoofdstuk staan. Je weet wel, daar ergens tussen het behalen van je papiertje en het settelen in het werkveld en de volwassen wereld. Wanneer je je realiseert dat dit het eerste hoofdstuk in je leven is waarvan je de regie volledig in eigen handen hebt. De regie over je opleiding, je ambities, je baan, je paspoort en je vrije tijd. Op SodeJo vind je van alles omtrent lifestyle, het werkleven en reizen. Want dat zijn de dingen waar ik blij van word en het leven met elkaar verbindt. Van interieur trends, werk tips tot toffe stedentrips: je ziet het allemaal voorbij komen op SodeJo.

Ik sta als quarter life kid ook aan het begin van een nieuwe fase. Ik heb een fijne baan als online editor, word erg blij van content creëren, heb net mijn master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media afgerond, maar vraag mijzelf ook af of ik meer stempels in mijn paspoort ga verzamelen of juist handtekeningen voor onder een koopcontract.

Wil je meer weten over mij? Heb je interesse in een samenwerking of een vraag/opmerking of iets anders leuks te melden? Neem dan gerust contact met mij op!

X Jorinde

Meer SodeJo? Volg mij op: