Woontrend | Natuurlijke materialen

Woontrend close to nature

Een van de woontrends van dit moment is toch wel het Close to nature thema: het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijk materialen gecombineerd met mooie planten en zachte kleuren. Misschien had je het al vernomen, maar ik ben pas naar Breda verhuisd en surf dagelijks langs woonsites- en webshops  voor een portie wooninspiratie. Dit zijn de laatste vindingen die ik deed en die zeker een kans maken op een plekje in mijn interieur!

Shopping list

In veel woonwinkels zie je heel wat meubels en woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Rotan stoelen (voor zowel binnen als buiten), hout als primair materiaal gebruik en dit in combinatie met zachte kleuren en stoffen. I like! Vooral omdat het zo lekker combineert met industriële invloeden. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat het gaat worden maar dit zijn alvast een aantal woonfavorieten.

  1. Rond strandlaken – H&M Home
  2. Opbergmand – H&M Home
  3. Rotan stoel – Karwei
  4. Wandlamp – Kwantum
  5. Vloerkleed wit/zwart – Wonen met Lef
  6. Bijzettafeltje – Wonen met Lef
  7. Schapenvacht – IKEA

Welke woontrend vind jij echt te gek?

Misschien vind je dit ook leuk

6 Comments

  1. Ik ben ook dol op deze woontrend. Ik vind ‘m zelfs zó leuk dat ik samen met mijn moeder een webshop in woonaccessoires en lifestyle heb opgezet. Óók met allemaal natuurlijke materialen en kleuren. Love it! Fijne inspiratie.
    Liefs Iep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *