Woontrend | Vloerkleden in je woonkamer

Woontrend vloerkleden

Het mooie aan trends is dat ze zo nu en dan de kop opsteken en eigenlijk na verloop altijd weer terugkeren. Zo gaat dat nu ook met vloerkleden! Vooral de (vintage) exemplaren met een printje doen het erg goed in woonwinkels en op Pinterest. Zelf ben ik net verhuisd en Pin mezelf daardoor suf. Een nieuwe eettafel, stoelen en bank mét vloerkleed staan namelijk erg hoog op mijn verlanglijstje. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat het gaat worden, maar de volgende varianten die ik in de webshop van Sukhi vond, zijn knus, stijlvol en scoren hoog op mijn wishlist! Dit zijn de vloerkleden trends van dit moment, inclusief tips hoe jij aan jouw exemplaar komt!

Berber vloerkleed

Berber vloerkleed

Dit is het Pinterest cliché van dit moment, maar vind ik oh zo tof en staat bij mij absoluut op nummer 1: het Berber vloerkleed met diamantpatroon. Dit witte kleed met zwarte vlakken is de perfecte combinatie van een moderne, doch knusse uitstraling en styled je zithoek echt af. Wat vinden jullie van dit exemplaar? Ik vond namelijk een perfect Berber vloerkleed in de sale van  Sukhi, maar het blijft best een investering!
Overdeed vloerkleed interieur

Overdyed patchwork kleden

De overdyed patchwork kleden vormen een vrolijke, kleurrijke erecatcher in je interieur. Ze doen me denken aan een verfproject op de basisschool waar je je eigen T-shirt tye dye mocht verven. Maar goed. Ik dwaal af. Deze vloerkleden worden (handmatig) via twee verfbeurten gekleurd en daardoor krijg je de (diepe) kleurverschillen. Ik vind het verhaal achter deze kleden echt helemaal te gek en moet zeggen dat een beetje kleur in mijn interieur niet zal misstaan. Ik neig iets te vaak naar zwart/wit/grijstinten en ga voor mijn doen al heel erg uit mijn comfortzone met een mintgroen kussentje op de bank.

rond vloerkleed

Ronde vloerkleden

Hoeveel ik ontzettend van strakke, moderne vormen houd, krijgen ronde vormen steeds meer mijn aandacht. Van ronde eettafels tot ronde vloerkleden. Het maakt je interieur net wat dynamischer, speelser en moderner. Het is iets compleet anders dan hiervoor besproken is, maar ik spotte een aantal ronde exemplaren die gemaakt zijn van allerlei aparte bolletjes. Ik vind deze bolletjes vloerkleden van Sukhi er stijlvol, warm en vooral enorm comfortabel uit zien. Een vloerkleed vormt een eyecatcher, maar voelt vooral heel lekker aan aan de voetjes. Helemaal bij de zithoek! En daar is een rond exemplaar meer dan perfect voor.

vloerkleed sukhi

Vloerkleden shoptips

Een vloerkleed is nogal een aanschaf en kan je interieur drastisch beïnvloeden. Bij veel woonwinkels kan je tegenwoordig terecht voor hippe en praktische exemplaren, maar ook bij webshops zoals Sukhi vind je unieke vloerkleden die je woonkamer tot een knus geheel maakt.

Welk vloerkleed vinden jullie het leukste? Ik ben benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *